donderdag 21 augustus 2014

Nieuwe start

Zo, ff opnieuw beginnen.
Het moet toch mogelijk zijn om een blog bij te houden, zo moeilijk is het niet. Ontbreken aan tijd doet het ook niet echt, denk dat het gewoon luiigheid is. Maar....het nieuwe begin is daar. 

Jp still going strong. Inmiddels bijna 19 jaar oud en doof, maar nog steeds een echte lap. Sjaggo tot op het bot, behalve als het om eten gaat.
 
Rocky doet het ook nog steeds goed, al is 'ie aan de pil ;-) Dat wil zeggen voor z'n versleten knieƫn. Lekkere senior, buitenshuis een beul maar binnen bang voor de dames.Van de bovenstaande lievelingen hebben we helaas afscheid moeten nemen vorig jaar. Muisje na 19,5 jaar, Opoetje al na 6 maanden (we hebben 6 maandjes mogen zorgen voor deze ouwe dak) en Koffie, is n.a.w. 14 geworden. 
Gezien de rust in huize Broekhof-v.d.Laan toch weer gesneuveld voor een asielbezoekje met het nodige effect. 


Pata Negra, lekker jong katertje (schuld San..was niet de bedoeling). Net zo'n randdebiel als Koffie. Ligt aan de teint ;-)

Lula aka Schaap, ouwe sjaggo doos van 14. Heeft al 1 x de pleiterik genomen, heeft sindsdien tuinarrest (komt met haar knokige ouwe reet de muur niet over als er geen trapje is ;-).
Luna aka Loepie, ouwe bange Aziatische doos van ongeveer 14. Is inmiddels een week de hort op. Geen idee waar ze zit, hoop dat ze nog terugkomt. Was echt wars van de wereld.
Zo, familie weer voorgesteld. Nu het volgende item. 
Morgen, jawel, staat er een filmploeg voor de deur. We krijgen Eigen Huis & Tuin... Vanaf 07.45 uur kunnen we ze verwachten en dan in je vakantie. Maar ja, eigen schuld. We hebben het aan onszelf te danken. But mij hoor je niet klagen, krijg een wereldtuin. Al hebben we zelf al iets aan veranderingen in de plannen aangebracht. Tja, hebt niet voor niets met San & Von te maken. Eigenwijs tot op het bot. Ga proberen om dagelijks een verslagje te doen, maar foto's plaatsen mogen we niet tot aan de uitzending. Dus hierbij een foto van de woesternij tot nu toe.
De komende 10 dagen zijn we het bokkie..but what the hack. Fysio staat onder de speeddail, dus dat is afgedekt. Ons huis is altijd al een lekkere ongeorganiseerde bende, dus daar verandert weinig. Wijzelf zijn al niet veel beter dus eigenlijk moet het allemaal heel makkelijk gaan. Het enige waar we waarschijnlijk op moeten gaan letten is taalgebruik en onze flatulentie (zowel van boven als beneden). We gaan er maar vanuit dat het team wel wat gewend is, en zo niet...Welcome to our World zullen we dan maar zeggen.

Nou, tot de volgende keer (hoop dat de tuin zo wordt als hieronder ;-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten